La setmana passada varem anar a visitar als alumnes de l’escola La Farga Infantil (Valldoreix) perquè estaven treballant l’Edat de Pedra. Juntament amb l’Aixa i en Teix, els nostres amics prehistòrics, els varem poder ensenyar un munt de coses que es feien en aquella època i varem poder experimentar tots junts! Gràcies!

http://www.institucio.org/eilafarga/alumnes/18835-p3-viatja-a-l-edat-de-pedra

P3 viatja a l’Edat de Pedra

Durant el mes de gener els nens i nenes de P3 de La Farga Infantil hen estat treballant l’Edat de Pedra. Han après moltes coses relacionades amb aquest tema.

 

Els homes de l’Edat de Pedra vivien en coves i per espantar als animals encenien un foc. Per  menjar no podien anar al supermercat, doncs no existien les botigues,  tenien que caçar,  però no pas amb escopetes, sinó amb llances i fletxes que havien de  fabricar ells mateixos.

Avui Arqueolític ha vingut a l’escola per escenificar com vivien els homes i dones d’aquesta època de la història. Ens han explicat que els senyors que vivien en l’edat de pedra pintaven a les parets de les coves, I …. sabeu què pintaven? Doncs animals que caçaven com cérvols, visons, toros, també pintaven cavalls, homes caçant… Els nens i nenes de P3 han pintat amb unes pintures semblants. També han encès foc i ens han ensenyat els ganivets que utilitzaven. Aquests ganivets estaven fets d’una pedra que es diu sílex.

Tots plegats ens ho hem passat molt bé

1185744110114292542