Serveis

Activitats Escolars

Dissenyem i desenvolupem diferents propostes didàctiques sobre prehistòria, història i medi natural com a mitjà d’apropament al passat del nostre entorn natural. Aquest treball es materialitza en tallers, demostracions, activitats escolars, treballs de síntesi i colònies entre d’altres. Treballem en museus, parcs arqueològics, cases de colònies, centres d’interpretació o a les aules dels centres de qualsevol punt de Catalunya.

On treballem Demaneu informació

parcs


maletes

Museografia i Rèpliques

Tenim una gran experiència en creació d’escenografies i materials per exposicions permanents i eventuals de temàtica prehistòrica i històrica. La nostra especialitat és la reproducció fidel d’artefactes i escenografies d’època prehistòrica, emprant els mateixos materials i sovint les mateixes tècniques. Hem participat en diferents projectes museològics/museogràfics en tasques d’assessorament, comissariat així com produccions museogràfiques de temàtica històrica i prehistòrica.

Demaneu informacióDemostracions i Conferències

Des de l’any 1992 realitzem activitats demostratives/conferències sobre activitats prehistòriques en diferents contextos: museus, centre d’estudis, universitats, jaciments arqueològics, parcs arqueològics, i centres escolars de tot Catalunya. El nivell s’adapta al públic al que va destinat. La base d’aquestes activitats és la reproducció de processos tecnològics primitius i tradicionals avui dia oblidats, com a mitjà de comprensió de la forma de vida dels homes i dones del passat. La literatura científica arqueològica designa a aquest mètode de treball com arqueologia experimental.

Demaneu informació

demostracio1