Qui som

L’Empresa

Arqueolític és una empresa que va néixer amb l’objectiu principal de dur a terme projectes que van des de l’excavació arqueològica de jaciments terrestres i/o subaquàtics, passant per l’estudi especialitzat, la seva difusió museològica fins a la creació de propostes de dinamització arqueològica adaptades per a diferents públics.

El treball dut a terme des del 1992 ens ha permès assolir una àmplia experiència en el món de la didàctica de les ciències socials. La nostra tasca professional s’ha desenvolupat en tota la geografia del Principat i els nostres beneficiaris han estat molt diversos: museus, escoles, instituts, associacions, universitats, parcs arqueològics, cases de colònies, parcs naturals, etc.

A Arqueolític creiem fermament en la nostra capacitat empresarial, professional i humana per a desenvolupar amb qualitat i amb rigor els nostres serveis.

La Direcció

Montserrat Buch i Llorach
Gerent

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona en Geografia i Història, secció Història general i Geografia (1991). Sòcia i fundadora d’Arqueolític on desenvolupa les taques de gerència. Coordina els equips pedagògics de les diferents seus d’Arqueolític: Girona, Vallès i Gavà. Dissenya i desenvolupa les propostes didàctiques i gestiona els parcs arqueològics. Treballa especialment en projectes relacionats amb el neolític català i també internacional.

Els Equips

Equip Banyoles
Equip Seu Banyoles: Dalt des de l’esquerra – Almudena García, Rafel Rosillo, Sílvia Rodríguez, Irene Montijano , Jordi Matamala. Baix des de l’esquerra – Susanna Romero, Maria Galitzia, Iolanda Puigdevall, Marina Mas, Arianna Martín.

Equip Gavà
Equip Seu Gavà: Dalt des de l’esquerra – Eva Estela, Laura Obea, Esther Maniega, Elena García, Josep Maria Barrés. Baix des de l’esquerra – Mònica Barnés, Noemí Casado, Alina Arnau, Elisabet Castany, Elicínia Fierro, Núria Evangelio.

Equip Vallès
Equip Seu Vallès: D’esquerra a dreta – Ana Maria Rodríguez, Sílvia Comellas, Esther Pladellorens, Carles Camón, Elsisabet Ubach, Rosa Maria Pérez.