Avui s’inaugura l’exposició “I+D. IBERS + DESENVOLUPAMENT”
Inauguració, dijous 13 de març, a les 19.30 h
Museu de Gavà (plaça de Dolors Clua, 13-14)

Trobareu a l’equip d’Arqueolític realitzant les activitats pedagògiques.

“I+D. Ibers + Desenvolupament” exposa les innovacions que els ibers van aportar a la nostra història, fa més de 2.000 anys. Algunes d’aquestes invencions tecnològiques van arribar per primera vegada en època ibèrica, i d’altres eren adaptacions de cultures diferents que els ibers van incorporar fins a fer-les seves. Parlem de l’aparició del molí rotatori, l’escriptura, el torn, la moneda, la metal·lúrgia del ferro, l’urbanisme i l’arquitectura defensiva. Innovacions que els ibers van introduir i consolidar, i que encara avui perviuen.

La mostra ha estat produïda per la Diputació de Barcelona, el Museu de Cerdanyola, el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet i itinera pel circuit de museus de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona

Visites escolars a l’exposició “I+D. Ibers+Desenvolupament”
Durada: 1 hora
Nivell: a partir de cicle mitjà
Preu: 75 €/grup
Informació i reserves: 93 263 91 50
Una visita dinamitzada que pretén ser un viatge en el temps per establir un pont entre el passat i el present i així comprovar com moltes coses que utilitzem avui tenen origen fa més de 2.000 anys. Els nois i noies crearan el seu propi document iber fet amb punxó i sobre làmina de plom.

 

INVITACIO I+D_Museu Mataró