Diumenge passat 18 de novembre vam dur a terme una activitat anomenada els últims talladors de sílex. Va consistir en una demostració de fabricació d’estris del final del neolític i un taller per a tots els públics den el qual van fer una ganivet. Quin plaer podem compartir els nostres coneixements amb gent de totes les edats.

Emocionant quan els nens i pares s’apropen després de l’activitat i et donen les gràcies i diuen que els hi agradat molt. Us puc assegurar que els continguts van ser d’alt nivell. La divulgació no requeriex baixar el nivell sinó adaptar-lo al públic. VISCA LA CIÈNCIA I LA SEVA TRANSFERÈNCIA A LA SOCIETAT!!!!

Activitat emmarcada en l’exposició de TROBALLES-LA SERRA DEL MAS BONET i la SETMANA DE LA CIÈNCIA.

Dsc_6122
Dsc_6142

LLoc: Museu de Sant Pere Galligants-Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona. Una bona oportunitat de conèixer de pirmera mà les troballes realitzades en aquest magnífic jaciment. 

El diumenge 16 de desembre a les 12 hores també en el Museu de Sant Pere Galligants us ensenyarem con els neolítics escolpien la pedra. Una activitat molt nova i que ens agradarà compartir.