Us volem presentar la nova edició dels camps d’estiu adreçats a nois i noies d’entre 11 i 16, Aquest estiu … implica’t al Parc! Una proposta que s’emmarca dins la metodologia educativa de l’Aprenentatge i Servei.

En aquests camps d’estiu, nois i noies podran participar activament en projectes de millora del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac, en una proposta lúdica basada en l’experiència, la responsabilitat, la recerca, la reflexió i l’acció.

Aquesta proposta neix de la col·laboració entre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i l’empresa de serveis educatius Arqueolític amb l’objectiu d’oferir una activitat que vagi més enllà del lleure. Una proposta que permeti que l’acció dels nois i noies repercuteixi de manera positiva sobre el medi, resolent a petita escala necessitats reals d’un entorn molt humanitzat i que això, a l’hora, els ofereixi l’oportunitat de viure una experiència d’aprenentatge plena, significativa i gratificant.

Enguany, us proposem 2 projectes diferents que tindran continuació durant 2 setmanes però als que podreu participar només una setmana si per qüestions organitzatives no podeu les dues. Així atenem la proposta dels nostres participants de l’estiu passat amb qui vam valorar la necessitat de poder dedicar més temps als projectes proposats.

Cada setmana dedicarem 3 dies al projecte del Parc Natural i 2 dies al Projecte de recuperació de l’Anella Verda de Terrrassa, fruit de la col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa.

Què farem i com?

  • Del 30 de juny  al 25 de juliol, de dilluns a divendres (inscripció per setmanes)
  • De 9 del matí a 2 del migdia.
  • Servei d’autocar i monitoratge des de Terrassa.
  • Setmana 1 (30 de juny-4 juliol): La Font de la Portella. Recuperem un camí històric. Part I.
  • Setmana 2 (8-11 juliol): La Font de la Portella. Recuperem un camí històric. Part II.
  • Setmana 3 (14-18 juliol): La Casa Vella de l’Obac. Construïm una cabana de carboner. Part I.
  • Setmana 4 (21-25 juliol): La Casa Vella de l’Obac. Construïm una cabana de carboner. Part II.
  • Preus: preu per setmana 90 € (excepte 2ª setmana del 8 al 11 de juliol:  80 €).
  • Us podeu inscriure fins el dia 20 de juny (places limitades) al telèfon 93 789 44 56 o a l’adreça scomellas@arqueolitic.com
  • Trobareu informació sobre l’Aprenentatge Servei, el Parc Natural de Sant Llorenç i Arqueolític als següents enllaços: www.aprenentatgeservei.cat, www.arqueolitic.com, parcs.diba.cat/web/SantLlorenc /inici i blogs.terrassa.cat/anellaverda

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu, esperem que la proposta us sembli interessant i, si no us hi podeu sumar, us agrairíem que en féssiu difusió a qui creieu que pot interessar, us adjuntem el cartell de l’activitat.

Cartell APS 14