Qui som

L’Empresa

Arqueolític és una empresa que va néixer amb l’objectiu principal de dur a terme projectes que van des de l’excavació arqueològica de jaciments terrestres i/o subaquàtics, passant per l’estudi especialitzat, la seva difusió museològica fins a la creació de propostes de dinamització arqueològica adaptades per a diferents públics. Actualment Arqueolític és els serveis educatius de diferents equipaments culturals amb l’objectiu de difondre en nostre patrimoni cultural i natural.

El treball dut a terme des del 1992 ens ha permès assolir una àmplia experiència en el món de la didàctica de les ciències socials. La nostra tasca professional s’ha desenvolupat en tota la geografia del Principat i els nostres beneficiaris han estat molt diversos: museus, escoles, instituts, associacions, universitats, parcs arqueològics, cases de colònies, parcs naturals, etc.

A Arqueolític creiem fermament en la nostra capacitat empresarial, professional i humana per a desenvolupar amb qualitat i amb rigor els nostres serveis.

La Direcció

Montserrat Buch i Llorach

Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona en Geografia i Història, secció Història general i Geografia (1991). Sòcia i fundadora d’Arqueolític on desenvolupa les taques de gerència. Coordina els equips pedagògics de les diferents seus d’Arqueolític: Comarques de Girona i Vallès. Dissenya i desenvolupa les propostes didàctiques i gestiona els parcs arqueològics. Treballa especialment en projectes relacionats amb el neolític català i també internacional.

Els Equips

Equip seu comarques gironines: (Educadores) Clara Bayarri, Gemma Bustins, Marta Carrasco, Marta Cornellà, Bet Dalmau, Olga Del Àguila, Zaida Mengíbar, Ariadna Rodriguez.

Equip Seu Vallès: (Coordinadora) Sílvia Comellas,
(Educadores) Abigail Calvo, Sílvia Comellas, Adrià López, Àngels Vilaplana, Anna Maria Rodríguez, Glòria Galán, Ota Vallès, Marina Albinyana, Mia Pérez.