ARQUEOLÍTIC és una empresa que va néixer amb l’objectiu principal de dur a terme  projectes que van des de l’excavació arqueològica de jaciments terrestres i / o subaquàtics, passant per l’estudi especialitzat, la seva difusió museològica  fins arribar a la creació de  propostes de dinamització arqueològica adaptades per a diferents públics.

El treball dut a terme des del 1992 ens ha permès assolir una àmplia experiència en el món de la didàctica de les ciències socials. La nostra tasca professional s’ha desenvolupat en tota la geografia del Principat i els nostres beneficiaris han estat molt diversos: museus, escoles, instituts, associacions, universitats, parcs arqueològics, cases de colònies, parcs naturals…

La vinculació professional, científica i personal amb projectes de dinamització /difusió de jaciments arqueològics de cronologies  diverses dóna una gran oportunitat de creixement professional i personal per tot l’equip d’ARQUEOLÍTIC.

ARQUEOLÍTIC és dirigit per Antoni Palomo i Montse Buch, juntament amb un equip de professionals que creuen fermament amb el projecte.