Éxit total dels tallers És Natural! realitzats per Arqueolític aquesta setmana santa al Museu Darder de Banyoles. Us tornem a donar les gràcies per aquest éxit i ens veiem a la propera!

Text i vídeo de Banyoles TV: http://banyolestv.xiptv.cat/redaccio-banyoles-informatiu/capitol/redaccio-ban….UVqJ8gU3How.facebook

Aquests dies de Setmana Santa que els nens i nenes han tingut festa de l’escola, Museus de Banyoles han fet una oferta d’activitats per a que els petits de la casa puguin ocupar aquests matins d’oci. 

Des de dilluns, una trentena de nens, d’entre sis i dotze anys, han assistit a aquests tallers que, enguany, han girat entorn del Museu Darder, les ciències naturals o el món dels animals. D’aquesta trentena, la meitat s’han apuntat a les quatre sessions. La resta han assistit només a algunes de les activitats. I és que per participar a aquest petit casal, no calia apuntar-se a totes les jornades.

El dilluns es va començar amb una activitat de fòssils. En aquesta ocasió, els nens i nenes van poder fer una excavació i crear el seu propi fòssil. El dimarts, “És Natural!” va sortir al carrer. Després de crear una trampa per atrapar insectes, tots plegats van sortir cap a l’estany per observar els animals. Aquest dimecres, la jornada se centrava en una Gimcana al Museu Darder. A través de pistes i jocs, tallers i reptes, els diferents grups havien d’aconseguir completar el mapa que els portaria a trobar els cofres del tresor amb els premis.

“És Natural!” posarà punt i final aquest dijous amb una excursió a la muntanya per trobar rastres d’animals. L’activitat es farà de deu del matí a una del migdia i el preu és de 5 euros.

Dsc_8587