Deixeu-vos sorprendre amb els nous guies del Parc Arqueològic!

Gavà, fa 4.000 anys . Un petit poblat a prop del mar i de les muntanyes del Garraf. Un grup de pagesos neolítics treballa la terra i vigila els ramats. La tranquil·litat del moment només es veu destorbada pel soroll dels pics de pedra impactant contra les roques. Alguns d’ells foraden la terra buscant, per primer cop, un tresor verd amb el qual faran joies i comerciaran amb els seus veïns: la variscita. Què passa quan les mines s’esgoten?

Gavà, any 2012 . El Dr. Pons, Indiana Pons, arqueòleg reconegut mundialment, excava una mina neolítica i descobreix un antic pou miner que es va convertir en un sepulcre. Alguns dels esquelets encara hi són… La recerca fa que el passat prengui vida, que “els ossos ens parlin”. Els morts ens expliquen com eren els vius de fa 6.000 anys. Això és l’arqueologia!

Gavà, 17 de febrer de 2013 . Les mines, els morts i les troballes arqueològiques us esperen. No hi podeu faltar! Vosaltres també sou part d’aquesta història.Veniu a descobrir en primera persona quins misteris amaguen les mines en galeria més antigues d’Europa… i també els misteris i sorpreses que amaga aquesta visita.El Parc Arqueològic Mines de Gavà ofereix una nova modalitat de visita teatralitzada. Deixeu que els nous guies us descobreixin els secrets que us esperen sota terra. De ben segur que mai no us havien explicat les descobertes ni la recerca científica a les mines com ho faran aquest guies.

Activitat familiar  recomanada  a partir de 8 anys. Activitat duta a terme per Arqueolític.

El-parc-arqueologic-mines-de-gava-presenta-la-nova-visita-teatralitzada_article_full

informació i reserves: 93 263 96 50