Demà dimecres l’equip de La Draga realitzarà una conferència en el marc de la Tribuna d’Arqueologia. UNA BONA OPORTUNITAT DE CONÈIXER AQUEST JACIMENT EXCEPCIONAL!!! VISCA LA CIÈNCIA I LA DRAGA!!!!

Conferenciants: Antoni Palomo, Xavier Terradas
Moderadora: Araceli Martín
El proper dimecres dia 21 de novembre de 2012, a partir de les 19:00h, a la sala d’actes del Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona), està programada la xerrada: Darreres intervencions arqueològiques 

al poblat neolític de la Draga i a l’estany de Banyoles, dintre del cicle de conferències Tribuna d’Arqueologia 2012-2013, que organitza el Servei d’Arqueologia i Paleontologia.

A la conferència es presentaran les darreres actuacions arqueològiques (2008 – present) desenvolupades al poblat neolític de La Draga i l’entorn lacustre de Banyoles. Aquestes intervencions s’emmarquen dins del projecte de recerca La Draga i les ocupacions lacustres prehistòriques de l’Estany de Banyoles dins del context de la l’Europa Occidental (2008-2013). Els esforços d’aquest projecte han anat dirigits vers l’assoliment de dos objectius: d’una banda, entendre la dinàmica de l’ocupació prehistòrica de l’Estany de Banyoles, tant en els moments previs com posteriors a les ocupacions neolítiques de La Draga, i de l’altra, caracteritzar les estratègies econòmiques i organitzatives dels pobladors neolítics que es van establir a La Draga.

La conferència, a càrrec d’Antoni Palomo i Xavier Terradas, estarà moderada per Araceli Martín. La sessió s’emetrà en directe per vídeostreaming. Si voleu fer comentaris o preguntes pels ponents les podreu fer en els comentaris a aquest post o a Twitter amb el hashtag #tribuna2012.