Ignasi Carreras: Viure solidàriament

CaixaForum Girona

21/02/2013

Cicle: Activitats educatives 2012-13. CaixaForum Girona

Quantes vegades has pensat què podries fer per millorar les coses? En aquesta conferència, Ignasi Carreras ens explicarà que és possible ser solidari dia a dia. Com a membres d’una família, com a ciutadans, com a consumidors, podem prendre decisions quotidianes que poden beneficiar els altres. A partir d’exemples concrets, molt sovint duts a la pràctica per persones anònimes, el conferenciant ens animarà a entendre la solidaritat d’una manera àmplia i a practicar-la en el nostre dia a dia.

Ignasi Carreras (Barcelona, 1957) és director de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE, que treballa amb l’objectiu de dur a terme les capacitats de les persones i les organitzacions per contribuir a un món més just i sostenible. Té una llarga trajectòria col·laborant com a voluntari amb diverses ONG de diferents àmbits d’activitat (infància, tercera edat, col·lectius marginats, immigració, cooperació internacional, etc.) i és exdirector general d’Intermón Oxfam.

Cicle Trobades amb compromís
En aquest cicle assistirem al testimoni de periodistes, cooperants i altres professionals compromesos amb els més vulnerables que, per la seva feina, coneixen de primera mà el dia a dia de països amb una realitat molt diferent de la nostra. Us convidem a compartir les seves experiències i a participar en el col·loqui que s’obrirà al final de la trobada.

Preu
Activitat gratuïta

 

1312566500_643298_1322244021_noticia_normal