Us volem presentar la nova edició dels camps d’estiu adreçats a nois i noies d’entre 11 i 16, Aquest estiu … implica’t al Parc! Una proposta que s’emmarca dins la metodologia educativa de l’Aprenentatge i Servei.

En aquests camps d’estiu, nois i noies podran participar activament en projectes de millora del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac, en una proposta lúdica basada en l’experiència, la responsabilitat, la recerca, la reflexió i l’acció.

 Aquesta proposta neix de la col·laboració entre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i l’empresa de serveis educatius Arqueolític amb l’objectiu d’oferir una activitat que vagi més enllà del lleure. Una proposta que permeti que l’acció dels nois i noies repercuteixi de manera positiva sobre el medi, resolent a petita escala necessitats reals d’un entorn molt humanitzat i que això, a l’hora, els ofereixi l’oportunitat de viure una experiència d’aprenentatge plena, significativa i gratificant.

Enguany, us proposem 2 projectes diferents que tindran continuació durant 2 setmanes però als que podreu participar només una setmana si per qüestions organitzatives no podeu les dues.

Cada setmana dedicarem 3 dies al projecte del Parc Natural i 2 dies al Projecte de recuperació de l’Anella Verda de Terrassa, fruit de la col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa.

Què farem i com?

  • Del 29 de juny al 24 de juliol, de dilluns a divendres (inscripció per setmanes)
  • De 9 del matí a 2 del migdia.
  • Servei d’autocar i monitoratge des de Terrassa.
  • Setmana 1 (29 de juny – 3 de juliol): Les tombes de Can Robert. Adeqüem un conjunt arqueològic dels segles VII i IX. Part I.
  • Setmana 2 (7 al 10 de juliol): Les tombes de Can Robert. Adeqüem un conjunt arqueològic dels segles VII i IX. Part II.
  • Setmana 3 (13 al 17 de juliol): La Vall d’Horta. Recuperem el trull de La Roca. Part I.
  • Setmana 4 (20 al 24 juliol): La Vall d’Horta. Recuperem el trull de La Roca. Part II.
  • Preus: preu per setmana 90 € (excepte 2ª setmana del 7 al 10 de juliol:  80 €).
  • Us podeu inscriure fins el dia 19 de juny (places limitades) al telèfon 93 789 44 56 o a l’adreces  comellas@arqueolitic.com
  • Trobareu informació sobre l’Aprenentatge Servei, el Parc Natural de Sant Llorenç i Arqueolític als següents enllaços:www.aprenentatgeservei.cat, www.arqueolitic.com, parcs.diba.cat/web/ SantLlorenc i blogs.terrassa.cat/anellaverda

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu, esperem que la proposta us sembli interessant i, si no us hi podeu sumar, us agrairíem que en féssiu difusió a qui creieu que pot interessar, us adjuntem el cartell de l’activitat.

 

Cartell APS 15