Si tens entre 11 i 16 anys, no et perdis els Camps d’estiu d’Arqueolític al Parc Natural de Sant Llorenç. 

S’obre el període d’inscripció a la proposta de lleure juvenil per l’estiu al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac “Aquest estiu… implica’t al Parc!”, camps d’aprenentatge i servei on nois i noies podran participar activament en projectes de millora del Parc.

Una proposta lúdica basada en l’experiència, la responsabilitat, la recerca, la reflexió i l’acció, per aprendre de manera divertida i enriquidora. 

 La participació directa ofereix l’oportunitat de viure una experiència d’aprenentatge plena, significativa i molt gratificant, on l’acció dels nois i noies repercuteix de manera positiva sobre el medi, resolent a petita escala necessitats reals d’un entorn molt humanitzat.

 Aquesta proposta neix de la col·laboració entre Arqueolític i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Els camps es realitzaran entre els dies 2 al 26 de juliol, de 9 a 2 del migdia, tot i que la inscripció es podrà fer per setmanes.

Els joves participaran en diferents projectes del Parc, realitzant activitats en diferents punts del massís seguint un calendari d’actuacions programades i prenent com a base les aules didàctiques del Mas de la Mata. Hi haurà servei d’autocar i monitoratge des de Terrassa.

El projecte “Aquest estiu… implica’t al Parc!” ha estat premiat per la Fundació Jaume Bofill amb una ajuda econòmica que permet subvencionar part de l’import del desplaçament dels participants des de Terrassa. La Fundació s’ocupa de promoure iniciatives educatives que impulsin accions de millora social i de coneixement del medi.

Informació i inscripcions: 93 789 44 56 scomellas@arqueolitic.com

www.aprenentatgeservei.cat

www.fbofill.cat

 

www.arqueolitic.com

Cartell_APS_13.pdf
Download this file